tirsdag den 11. september 2012

Jeg trævler op

Jeg har besluttet mig for at trævle op og gå en halv pind ned. For det her ser for træls ud.

Gave fra søde Rachel

Som du jo nok ved har jeg været syg, med det grumme børnepest, du ved den der med feber, snot, hoste og opkast. Den søde Rachel har sendt mig en god bedring pakke, er sødt kort og dette super fede armbånd, som jeg er sikker på hun selv har lavet.

Gobelin glitter vesten

Jeg er ret vild med gobelinstrik og de grafiske linjer jeg brugte til mim persisk nordisk re-mix. Så der kommer naturligvis en del gobelinstrik med i Dimserier - noget du også kan strikke.

Ramløse ulddag workshop d. 23/9


7 Kulørte pulsvarmere
Underviser: Charlotte Kaae
Tidspunkt: kl 13.00 - 15.30
Pris: Medlemmer kr. 199,-, ikke medlemmer kr, 249,-
Niveau

På workshoppen skal vi strikke skønne,kulørte pulsvarmere, og Charlotte hjælper os med at slippe hæmningerne omkring farver, ligesom vi får en masse tips tricks og smarte metoder i forbindelse med flerfarvestrik.


Vi skal lære noget om farvers påvirkning af hinanden, regler og regelbrud omkring farver.

Lær også hvordan man selv vikler"magiske garnnøgler" og strikker

bobler frem og tilbage fra retsiden.

Medbring strømpepinde nr 5 ellerrundpind hvis du vil strikke Magic Loop.

Uldgarn i mange farver 50 g på 100 m, eller køb små garnnøgler af Charlotte et sæt med 12 farver koster 80 kr. her er nok til et sæt pulsvarmere.Sådan her kan et par pulsvarmere se ud :-)


Bunker af garn, du får selv lov at vælge garn, hvis du køber en pakke til 80 kr, og du får en lille pose til at have dit garn i. Og så har jeg en masse neongarn til overs fra Gribgarnet, dette tager jeg med til fri afbenyttelse...


Og så er det bare så hyggeligt, jeg har allerede printet kompendier, og gjort klar til at skulle undervise igen - Jeg glæder mig. håber du kommer, du kan også læse mere om de andre der underviser her til denne herlige uld dag i Ramløse nær Helsinge på Sjælland.