torsdag den 27. september 2012

Hullet ribkant

Endelig! Langt om længe, er jeg ved at være færdig med toppen "Når lærken slår sin trille". For at give den et ekstra feminint tuch, strikker jeg en hullet ribkant. Susan får garn, så hun kan starte på nederdelen meget snart. Fedt at hun havde lyst til det.

Love Me cardigan

Her er mit første udkast til diagram, nu skal det bare strikkes op.

Strikket smykker

Har lige været i Panduro og købe ind til et strikket armbånd. Disse herlige jewellery dimser glæder jeg mig til at få i mit strik

Linje E - bagstykket

Det er herligt, med færre masker på pinden når jeg bare så meget. Med lidt held er jeg færdig med at strikke om små 14 dage.

Uld er selvrensende

I dag hvor der er lidt fugt i luften, har jeg hængt mit strik ud. Så det kan blive luftet og rense sig selv. Jeg vasket sjældent mit uld.

Lad det hænge ude i et par timer, når det kommer ind dufter det dejligt. Er der en plet, er du selvfølgelig nødt til at rense og vaske...

Strik på Finsk


Jeg har jo fået en bestilling på en feminin cardigan, inspireret af de norske... Men der er bare så meget norsk inspireret der ude, at jeg lige nu har vendt blikket mod det finske. Findland har jo en fed strikke tradition, der er ret overset i Danmark. Taskerne her tror jeg høre til deres folkedragter.


Der ude på nettet har jeg engang fundet dette billede, der er nogle strikkeprøver til raglanen på en trøje. Det er enormt lækkert, og ja - man skal nok have tungen lige i munden når man strikker efter diagrammet. I eftermiddag vil jeg tegne lidt til cardiganen, og kikke på billeder - Tak for internettet, siger jeg bare. Men jeg ville nu gerne have fingerne i et rigtig Finsk design, så ved du hvor jeg kan det, vil jeg meget gerne høre fra dig.


Ved computeren strikker jeg sokker til Dimserier, det er 2 sokker på en gang, strikket på strømpepinde - hvorfor nu det, tænker du nok, hvorfor ikke magic-loop - Fordi jeg kan og fordi det næsten er som magi i den sidste ende... bare vent og se.