onsdag den 6. juni 2012

Grib garnet - der pakkes kit's


Endelig tillader vejret, at jeg kunne komme ud og trykke tasker, hele 20 fik jeg trykt, inden det trak op, og blæste for meget til at trykke ude.


Først lå taskerne pænt til tørre...


Men AK jeg måtte hurtigt rykke dem inden for, hvor de nu ligger og tørre. Jeg skal nemlig pakke små kits til alle deltagere på mine hold. Så der kommer meget mere om pakkeriet. 


Jeg fik vundet en del garn, men er langt fra færdig med det. Jeg bruger NO1 neon og Filcolanas Peruvian Highland wool...  og så er der jo de kits til dekoration, venter bare lige på at farven kommer med posten, inden jeg får helt styr på de kits.

Støj - Design for Filcolana


Støj er et strikketøj, der skrider hurtigt frem det første stykke tid, men så når du til Zig-zag mønsteret og så skal der strikkes med 3 tråde på en gang... Det er ikke noget jeg gør tit, ikke fordi det er svært, det er det såment ikke, men fordi det tager tid. Resultatet er rigtig fedt, og jeg kan kun anbefale dig at prøve det. Når jeg har nogle billeder klar, vil jeg lave en lille "sådan gør du" serie, men det kræver lige at Michael har tid til at tage billederne mens jeg strikker.