onsdag den 3. august 2011

TEX-stil messe i Vejle

Så er det lige ved at være oppe over. De sidste detaljer i bogen er ved at være på plads, der skal trykkes et prøveeks. til Messen i Vejle. Derefter beslutter vi hvor mange der skal i tryk. Jeg er så spændt, jeg ved allered nu at bogen kommer i enkelt forretninger, da jeg er blevet kontaktet af et par garnbutikker.
Det er med blandet følelse, at jeg er ved at være klar. I det ene øjeblik, er alt godt, og jeg har gode mavefornemmelser for at bogen vil blive godt modtaget, i det næste er følelsen skiftet, "hvem tror du egentligt du er, skrive en strikke bog, er du blevet gal?" Sådan svinger jeg mellem total fryd, og total ængstelse...
Ud over det, arbejder jeg også lige på en lille bundet opgave stillet af Filcolana. Den vil jeg fortælle om, en anden gang, lige nu er den ikke klar til at blive delt. (Det er ikke noget stort, bare en lille sjov ting).
Jeg forventer at kunne vise lidt flere billeder i løbet af de næste 14 dage, lige nu er de i fotobehandling.Til da må I nøjes med at nyde dette gamle RAW foto, som jeg har fået lov at dele med jer.
Og lige et lille Piiist.... Min næste opskriftsamling kommer til at have omdrejningspunk i Snedronningen og Grønland.... Mere om det en anden gang.