lørdag den 1. september 2012

Når lærken slår sin trille design for BC-garn - raglan

Den meget feminine raglan udtagning synes passende til denne top. Og så er det vel nok den mest simple raglan i hele den store strikkeverden. Det er bare omslag på hver 2. Omg, på de 8 udtagnings punkter, lettere bliver det ikke.

En flettet gave

Vores skønne nabo, har nogle skønne venner, som vi også har mødt et par gange. Og se nu lige her en dejlig gave hun har flettet til mig. En taske til mit strikke graj. Hvor fedt er det lige? Den er flettet i magasiner, der er sirligt klippet, og så forseglet med tape inden tasken endelig er blevet flettet i form. Den har bund, foer, lynlås og hele mulitjavsen. Føler mig forkælet :-)

Projekt hyggerum

Michael og jeg, hygger os med at male og spartle i vores hygge/soveværelse rum. Og når de sidste detaljer er ordnet, skal vi lægge gulv... Når det er gjort - så er vi klar til at rykke ind :-)

Strik Brande Glad - strikkefestival


så starte sæsonen igen for strikke workshops rundt om i det danske strikke land, og jeg skal undervise ikke mindre end 2 steder i September. Den ene er i Brande, hvor jeg skal undervise i Krydret strik Jeg glæder mig meget til at se hvad de gæve jyske kvinder har fået stablet på benene. Det er nemlig næsten et år siden jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at komme og holde 2 workshops hos dem. Tjek deres hjemmeside ud, og se hvem der ellers skal undervise. Pak strikketøjet, og så et smut forbi, jeg VED der kommer til at ske en masse

En bog med tilbehør - etui til bind

Det lille hurtige projekt er blevet færdig. Det er strikket under morgenkaffen i går og i dag. Nu vil jeg lige strikke nogle flere, så de kan se fine ud på et billede. Jeg fortsætter med at strikke dem i farveskiftegarnet fra Gründl. Garnet passer perfekt til projektet, de skal jo kunne holde til den friktion der er nede i taskens dyb, hvor de vil ligge og gnide sig op af diverse dimser og dutter man nu en gang har i sin taske, uden at blive fnugget.