mandag den 2. juni 2014

Højdepunkter i maj

Maj månede har været endnu en fantastisk månede. En månede hvor jeg har været mere hjemme end ude, og hvor der har været god tid til design.

Min Strikkedame Susan har haft travlt med modeller til min kommende børnebog strikke og malebog de andre har fået lov at slappe lidt af.

I min lille række af gratis DIY's har jeg lavet en vejledning på et armbånd strikket i hestetømmer. Hent vejledningen gratis her

Maj har også bragt mig til Fuglebjerg til Karen Beckere, hvor jeg holdt kuffertshow i hendes butik for en masse skønne damer.

Strikkemagasinet, dumpede ind af døren, til min overraskelse med et af mine designs i... Jeg vidste godt den skulle i Strikkemagasinet, bare ikke at det var nu... Så da jeg så det lille billede på forsiden, blev jeg vildt glad... Og stolt selfølgelig. Læs mere om designet her

Der blev lagt sidste hånd på mine designs til BC-Garn, to stk med deadline i dag, de kom godt ud af døren lørdag morgen. 

Jeg arbejder stadig nogle timer om ugen hos Woolspire med forskellige ting, mest rådgivning, men i maj, blev der tid til lidt mere, nemlig en lille vejledning i Farmors hæklet blomster. 

Turen gik også til Sverige, hvor der var strikkefestival i Höganäs. Jeg havde en lille bod sammen med nogle af de andre undervisere, hvor jeg solgte godt. Og så underviste jeg selvfølgelig... Læs mere om turen her

Weekenden efter mødtes jeg og mange af de andre forfattere bag Mange Masker på et hotelt på Sydfyn for at snakke faglighed. Det var jo lidt af en fest, er stadig helt høj, af god arbejdsenergi, som turen har genereret. 

I lørdags fik vi endnu en kat, Milla, naboens kat, Iblingernes legekammerat... Naboens søn er blevet så allergisk at han blev indlagt, og så måtte de af med Milla... Nu bor hun her, og har to sæt mennesker, os der giver mad og et tag, og hendes første mennesker, som hun mødes med i haven.