søndag den 28. oktober 2012

Brikvævemønster

Jeg er vild med dette brikvævet stykke tekstil, og vil enormt gerne omsætte det til strik... Så sidder og skitser lidt på turen hjem fra Holbæk.

Ud og se med DSB

Ha i dag har jeg snydt DSB skal til Holbæk med skift i Roskilde, der er 3 min til at skifte. I dag tog jeg hjemme fra i super god tid, hvilket viste sig at være klogt... Toget fra Køge til Roskilde, var nemlig 5 min forsinket... Heldigvis er det godt vejr, så jeg nød 1 time i solen med mit strikketøj.... I kulde og blæst er 1 time på en kold station træls, men i dag var det ok! Snydt DSB jeg har ingen stress over jer i dag. Ironien i denne post er ikke myntet på det ellers venlige togpersonale dom jeg har mødt her den sidste månede, hvor jeg har oplevet forsinkelser og aflysninger på alle mine længere rejser. Nop den er til jer der har skylden, jer der smider ting eller selv går ud på skinderne, til jer der hugger ledninger og udøver hærværk - stop nu med det pis.

Pistacie pavlova

I sidste uge fik jeg slet ikke arbejdet på den, der kom jo nogle pulsvarmere i vejen. Nu skal der strikkes ribkanter, med usynlig ribaflukning.