tirsdag den 16. august 2011

Tex-stil messen, August 2011 i Vejle


Fredag d. 12. gik dagen med at stille op, Nanna og Gitte har jo prøvet det før, og havde bare helt styr på hvordan det skulle være. Filcolana har meget garn, og mange modeller, alligevel, fik jeg en hel væg, 2 borde og 3 giner... Meget fornemt!

Vi fik hurtigt styr på standen, så alt var indbydende og lækkert... Og JA, jeg er da blevet forelsket i endnu en Filcolana garn, og har også nye 2 design opgaver, med deadlinen Januar 2012.  FEDT!


Og endelig kan jeg fortælle om, hvad det var jeg gik og strikkede på til Filcolana - En advents kalender, I ser den her, det er den violette med de pinke stjerner og gule bånd. Desuden er der et hjerte og en fugl, samt en hårbøjle. Af en eller anden grund bliv billedet af disse dårligt, så der må I vente. Glæd jer til Filcolanas jule tema, der er de sødeste og sjoveste nisser og julede ting.


Min væg!
Besøg af gode venner. Der kom mange forbi, tak for det.

Nye kursus og designs aftaler kom i hus, det bliver et travlt efterår. Allerede om 14 dage skal jeg til Aars under bøgen, hos Hønsestrik det glæder jeg mig meget til. Til vinter går turen til Ærø, til Fies strik i Søby. Karen Noe har bestilt et design i hendes Shetlands uld. Jeg har en løs design aftale med Sus hos Gepard, hvor jeg kan komme og hente garn, når jeg får en ide. Hendes Verden vil stadig gerne have mine designs. Og selvfølgelig sidst men ikke mindst Filcolana hvor jeg nu er en af de faste designere. Jeg kunne ikke være mere glad