fredag den 29. juni 2012

Workshop i Uldgalleriet i Helsinge


I morgen skal jeg til Helsinge og undervise hos min gode strikkeveninde Gitte, i hendes fantastiske garnbutik Uldgalleriet. Det er flerfarvestrik og magiske nøgler,  holdet er godt fyldt op, og det glæder mig. Jeg er altså også en anelse forundret, hvordan kan min workshop om strik med de magiske nøgler blive ved med at gå så godt? Ikke at jeg ikke er glad, for det er jeg! Men jeg forstår det bare ikke - Så 1000 tak til alle jer, der bliver ved med at komme på min workshop.


Drømmen er jo at leve af det her, altså designe for firmaer, skrive bøger, lave kits og holde workshops. Nu hvor jeg har lavet årsregnskab for 2011, kan jeg se at der er et stykke vej endnu, et langt stykke.  2012, går godt, og jeg har sat mig for at lave en forretningsplan her i sommerferien. Finde ud af, hvad skal der til, før end jeg kan leve af det her strik.


Lige nu glæder jeg mig bare rigtig meget til i morgen, for jeg elsker at holde workshops, det er så fedt at være ude og undervise/inspirere alle jer der melder sig til mine workshops. Vi ses i morgen i Helsinge.