fredag den 1. juni 2012

Maj - give away fra EnglegarnHer er månedens (grundet flytning, er jeg lidt sent ude) give-away fra Pernille Cordes, der har den dejlige webshop Englegarn.dk. Hendes nyeste design Keiko, er en tunika strikket oppe fra og ned i en lækre merceriseret bomuldsgarn.

Lodtrækningen sker fredag d. 15. juni, mens både Pernille og jeg er til Grib garnet. Deltag ved at skrive en kommentar til indlægget, i kommentaren, skal du skrive din mailadd: Er du bange for spam, så undlad @ men skriv snabelA. Undlad . skriv PUNKTUM.


opskrift + tilhørende garn Classico i ønsket farve og størrelse
Tak til Pernille

Grib Garnet - nu er det snart nu


Nu er det snart ved at være tid til årets strikkefestival 14 dage, for at være helt præcis. Som det ser ud nu har jeg alle min workshops, men vil da blive rigtig glad om flere meldte sig til dekoration på strik og min neverkont om torsdagen. Husk at på begge hold er der fine sponsor gaver fra Yarn Freak og Permin. Dekoration på strik er et heldags kursus, og neverkont er et kort formiddags kursus fra kl. 10. Hvis du tænker - Ja det er fint nok, men hvor sover man, så har de gode damer fra Silkeborg lavet en lille liste over overnatnings muligheder her. Jeg har for mange år siden været på Camping på Gudenåens camping, og anbefaler varmt at overnatte der. Så kære strikker, pak tasken, og tag på årets fedeste strikkefestival, strik amok med alle vi andre garntosser. Har du familien med, kan de jo bare springe i en kano, mens du strikker! Strikkefestivaller er en oplevelse du bør unde dig selv.

Hvem kommer med?