fredag den 2. december 2011

2. december

Vinderen fra 1. december er Anette, lodtrækningen er sket ved hjælp af  en online random number generator. Anette TILLYKKE.


Uldstedet er en af mine lokale, deres gavmildhed glæder mig, se hvilken skøn gave de har valgt at sponsere til kalenderens 2. låge. Skriv en kommentar, med din mail, og vær med i lodtrækningen. Vinderen vises i låge nr. 3


Etuierne er dejligt bomuldsstof med rigtig japansk mønsterprint.

All time luksus sættet er rundpinde fra nr 2½-10mm. Alle pindene er lavet ekstra lange for at gøre strikningen komfortabel for os skandinavere med lidt store hænder. Faktisk har vi måtte gennem en stor udviklingsproces, idet vi strikker meget mere på rundpind end andre lande, OG SÅ strikker vi meget mere end mange andre lande syd på, dvs sliddet er større på pindene.
Vore rundpinde har et drejeled mellem pind og wire, hvilket bevirker at strikketøjet altid ligger uden at vride sig og samtidig mindsker det belastningen på gevindet. Vores gevind er lavet af stærk japansk messing, det er selvlåsende, dvs når det er drejet sammen går det ikke op af sig selv. Det låser bedst efter et par gange op og i. Vi har ikke oplevet en eneste reklamation på dette ellers svage led ved udskiftelige pinde.
Der medfølger ende-stoppere og connector til at sætte flere wire sammen. Som løsdel findes også en kobling, så forskellig tykkelse wire kan sættes sammen.