søndag den 12. august 2012

Cardigan med et twist for Filcolana sådan syr du masker sammen under ærmet.


Hvis min blog var en video blog med lyd, ville der nu være lidt stemningsmusik, lidt ala en gyserstemning. Som du ve skal jeg på messe i dag, og har strikke på cardigannen her i mange dage. OG er den færdig spørg du nok? NEEEEJ. Men måske når jeg det. Jeg fik strikket op til raglanstykket, sat ærmerne til.... Strikke ryggen færdig. Syet ærmerne sammen.


Syet sammen under ærmet, gennem 2 masker fra højre mod venstre, smid den forreste, og træk garnet igennem uden at stramme og uden det er for løst.


Og så gennem 2 masker på den anden pind, på præcis samme måde, og så bare gentage til ærmet er syet sammen på undersiden... det er usynlig og så holdbart, genere ikke der inde i armhulen...


Efter en HEL dag med strik, gik jeg i seng - med strikketøjet, for nu skulle forstykket syes på, og så skal der jo hækles en fin kant på... Og det var så her jeg gik i stå... Jeg måtte sove, bare lidt.


Og her til morgen, der skal jeg hækle færdig, godt bilturen går helt til Vejle før vi er i mål, og godt det er Sanne der kører. Håber mit hækle orakel Sidsel skal med i bilen foruden Sanne og Rachel, for så kan jeg lige få et lille tip til den sidste kant.  Glæder mig til at se alt det nye garn, hilse på folk, og forhåbelig lave endnu en forbindelse. Og ja så glæder jeg mig til at se mine modeller på standene ved BC-Garn, Filcolana, Karen Noe og Mohair by Canard.