torsdag den 22. november 2018

Blocking af håndstrikkede sjaler


I rigtig mange år har jeg klaret det der med at blocke min håndstrikkede sjaler meget primitivt. Sofapuder og quiltenåle har været mit værktøj. 

MEN nu skal det være, jeg vil benytte mig af Rito's black friday tilbud og få købt ind til at jeg kan blocke lettere og uden at tage hele stuen i brug. 

Se Alt Blocking udstyr, der er på tilbud i dag fredag d. 23. nov. her Du kan tyvstarte allerede nu, for i dag kl 18:00 begyndte Rito deres udsalg.

Rito har de vildeste tilbud frem til og med mandag, og shopper du via et af linkene i dette blogindlæg, er du som du ved, med til at støtte mit arbejde med at lave gratis videovejledninger på Youtube.

Blocke = spænde ud, en teknik der anvendes i stor stil på bla. blonde sjaler (lace sjaler).


I videoen her viser jeg hvordan jeg blocker med damp, det er en teknik jeg ofte bruger til at opfriske med. Ikke kun sjaler og andet blondestrik, men også en rib, der er blevet slap i brug eller en strikbluse der er blevet lidt krøllet (strik skal jo ikke hænge på bøjle i skabet, det har det ikke godt af). 

Jeg kommer en dråbe Wrapture i - det beskytter mod møl. Wrapture er et lækkert uld vaskemidel fra Eucalan, den findes også uden duft og med andre dufte. 


Og så tror jeg lige jeg skal have en størrelse mere af disse - så jeg har alle 3 str. Du finder sokkeblockerne lige her på Rito. Pt ejer jeg kun medium og large. Drømmer om også at finde dem i børnestørrelser - for det er da bare for nuttet. 

I dette blogindlæg kan du læse mere om at blocke sokker og hvordan du bruger sokke blockerne fra Knit Pro.

Når jeg får mine vare hjem, vil jeg udbedre dette blogindlæg med en række vejledninger til at blocke dit strik, både med og uden fancy'e hjælpemidler.

Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop på Rito via dette link og støt mit arbejde med gratis materialer