lørdag den 29. december 2012

Fra tåen op sokker- udtagning til vrist

Jeg har strikket over toppen af sokken er er nu på undersiden af sokken jeg øger med en maske i begyndelsen og slutningen af pinden. Jeg øger 7 gange, så jeg har 14 masker mere på pinden. Da jeg strikker i dobbelt garn på p 5 øger jeg på hver omg. Jeg strikker uden at øge på toppen.
Næste step bliver venderækker over hælen

Støj er i HV i i uge 1

Takketvært Stine Hoelgaard ved jeg at jeg har en opskrift i Hendesverden, nemlig støj http://knittingbykaae.blogspot.dk/2012/08/stj-for-filcolana-billeder-fra-nanna.html?m=1 (beklager, det er ikke let at linke fra iPad) Stine har en super fed cardigan i se hendes og Rachels trøjer ved at følge dette link http://stinehoelgaard.blogspot.dk/2012/12/i-det-frste-nummer-af.html?m=1 med frygt for al lyde lidt for selvfed, så er det et fedt hæfte, jeg er vild med det Stine viser. I mit fantasi strikke univers vil jeg strikke både Stines zigzag, og Rachels store trøje.

Vinderen af låge 23 efterlyses


Vinderen af den 23 december har jeg ingen mail fået fra, så jeg prøver lige igen :-) Vinderen af den 23. December er nr 99 Julie Jensen sagde ...Så fin så fin, krydser fingre :-)23. dec. 2012 22.57 
Melder Julie sig ikke inden d. 4. januar, trækker jeg en ny vinder.

Pops - 2 farvet krydsopslag

Kroppen er strikket færdig, og nu arbejder jeg på halsen. Jeg strikker den seperat, og syer den på med maskesting efterfølgende. Når jeg strikker den seperat, er det fordi jeg gerne vil have effekten fra det 2 farvet krydsopslag som gennemgående stil, i alle ribbånd. Og med sammensyningen kommer halsen til at sidde fint. Vil du gerne prøve det 2 farvet. Krydsopslag, så klik på linket under sådan gør du - tutorial i højre side af bloggen, under bogen.