mandag den 3. juni 2013

Ugen der gik

Okay, forrige uge var sindssyg. Jeg arbejdede knap 60 timer på designs, workshop udvikling og strik. 
Hvad der ikke tæller i regnskabet, var Michaels og min jagt på et godt sted til at tage billeder til Dimserier. Vi havde et par steder i tankerne, nåleskov, eng og vand. I Pram skov fandt vi den skønneste brændestabel... Se lige, er den ikke skøn? 
Denne uge bliver lige så vild, der skal bestilles workshop garn, printes kompendier, pakkes til foredrag. Strikkes og skrives på flere designs. Godt onsdag også er en fridag :-) 

Strikke-Camp 2013


Skal du på strikke-camp d. 14.-16. juni? 
Jeg kommer d. 16. og skal hele 2 ting. Først et foredrag fra kl. 9:30 - 11, og så Krydret strik workshop fra 12-15. Det bliver en vild dag, først og fremmest fordi, det er årets første festival, og så fordi, jeg både skal holde foredrag og undervise. Åhh jeg glæder mig.
At det bliver lidt kringlet at komme fra Strøby Egede til Korsør er så en anden ting, da kurset blev booket, var det muligt at nå med offentlig transport, det er det ikke nu. Så der må bruges en taxa fra Korsør st, godt der kun er 2,4 km, havde jeg ikke 2 store Ikea poser, ja så var nu jeg gået. 

Jeg er nu utroligt spændt på at holde foredrag, som jeg har forstået det på hjemmesiden, er foredraget gratis, og der er vist plads endnu. Men min workshop er fyldt, det har den været længe - FEDT at krydret strik stadig trækker fuldt hus :-)

Vi ses på strikke-camp'en **^_^**