onsdag den 28. april 2010

Lissuin # 2 ærmer


Farvevalget fald på disse 6 lækre farver. Garnet er ikke af samme kvalitet, men jeg håber det går.
Den grå/hvid/grønne er 100% uld og er en Evilla, Den pinke er en håndspundet (på teen) 100% uld, tråden er lidt som Nuro, ikke helt ens spundet, men meget lækker. Den lilla og grønne er 100% uld og er en Nicolai, Den gyldne er dansk pelsuld og den hvide er en uld/silke, kan ikke huske navnet, men den er inde fra Lisbeth
Meget Meget lækker tynd og blød, tror det er en garn jeg vil udforske noget mere.

Alt garnet var noget jeg havde liggende, så det føles "Næsten" som om det er en gratis bluse at strikke... (vi taler ikke om hvad garne kostede da det blev købt - vel!)


Jeg fik hurtig slået op til det første ærme, Fair isle tager godt nok sin tid, og kræver megen opmærksomhed, så intet tv, eller snak i mens der strikkes.

Jeg overvejde på dette tidspunkt om den hvide skulle ud, da den flyder meget sammen med den hvide i Evillaen. Men så poppede Brandons stemme op i mit hovede... Lige et part mønster reporter mere, så kan du bedre se det... Så ærmet blev på pindene, og jeg strikkede og strikkede og strikkede... og strikkede lidt mere... Fair isle tager som sagt sin tid!


Efter manget timers strik, kunne jeg endelig se, at den hvid faktisk var okay, og at det "lysende"stykke nede ved håndlede i det samlede billede nok skal blive fint. Nu er jeg bare spændt på den grønne Nicolai og det grønne i Evilla, hvordan mon det spiller sammen?

Det finder jeg nok først ud af på ærme 2... Jeg overvejer om jeg skal knække af, så den starter med det grønne ved håndledet, så ærmerne mitch matchaer frem for matcher...

Det her bliver bare BLUSEN, jeg kan mærke det.