mandag den 18. december 2017

3 mega fede strikkebøger der helt sikkert ligger under mange juletræer i år (2017) 🎄🎄🎄


Jeg holder utroligt meget af alle mine konkollegaer, og efter som vi alle skriver bøger, er der efter min mening rigtig mange gode og mega lækre strikkebøger. 

Det her er mit bud på 3 super populære strikkebøger, der helt sikkert kommer til at ligge under rigtig mange juletræer i 2017. 


Nr 1  Egostrik af Lene Holme Samsøe
Der er ingen tvivl Lene har endnu engang lavet et hit af en strikkebog. En bog som jeg ved fra mit arbejde i div strikkecafeer har været længe ventet af damerne... Nemlig endnu en bog til kvinder, vi har ventet på den lige siden Mere feminin strik. Er du træt af at strikke til ungerne, så er det nu du skal tage pinden i den anden hånd og slå op til et vaskeægte egoprojekt til dig selv!

Egostrik henvender sig både til nye strikkere og de mere garvede, designene er tidsløse og passer til flere aldersgrupper... Jeg vil mene at du som strikker ud fra dit garn og farvevalg kan passe de fleste modeller i bogen til din stil. Selv har jeg strikket de über lækre vanter Botanica til mig selv i en lækker brændt orange, så de passer til mit tørklæde med magiske nøgler 😍
Bogen indeholder 32 gennemarbejdet opskrifter  som kun Lene Holme kan leverer det - hun er efter min mening danmarks bedste opskriftmager, hun skriver i et lækkert sprog, og hendes opskrifter er stort set fejlfrie... og så er hendes stil bare MEGA LÆKKER!

Jeg har yderligere 2 opskrifter fra bogen som jeg drømmer om at få på pindene, nemlig Dhalia my size, så Leia og jeg kan matche, hun har jo Romberen fra Kærlighed på pinde...

Og så er der Benedicte, en mega fed cardigan som jeg helt sikkert må eje i en lækker klar farve, måske pink som den er her i bogen.

Køb bogen via dette link og støt mit arbejde med at lave gratis strikkevideoer for alle.


Nr 2 Nordic Dansk børnestrik af Trine P
Min medværtinde i Woolspires strikkepodcast Trine P har skrevet sin første bog, den er allerede ude i 2. oplag, hvilket er en tydelig indikator på at det er en mega populær bog. Jeg er så glad for mit eksemplar med den søde hilsen fra Trine i. Og jeg er da også godt i gang med at strikke fra den.

bogen rummer 16-21 smukke opskrifter til både store og små i alderen 0-6 år, om du har en dreng eller en pige du strikker til spiller ingen rolle, for opskrifterne i denne bog er for alle.

Leia har den fineste cardigan fra bogen, det mønster der hedder Pilespids, jeg har dog valgt at strikke ærmerne korte, her brugte jeg bare ærme beskrivningen fra Pilespids tunika. Jeg elsker at Trine har lavet sine opskrifter sådan at jeg som strikker kan vælge mellem flere varianter af det samme mønster. Ved Pilespids mønsteret, er der både bluse, cardigan, tunika og romper - jeg vil også strikke romperen, for dem elsker vi.

Køb bogen via dette link og støt mit arbejde med at lave gratis strikkevideoer for alle.


Nr 3 Sticka Flätor af Ivar Asplund (svensk)
Ivar er en af de mest talentfulde strikkere jeg kender, han er en sand kunstner med pindene og har en tålmodighed med de tynde pinde som man ikke ofte ser.

Da jeg fandt ud af at Ivar var ved at skrive en bog, blev jeg så glad, og gik længe og gættede på hvad den skulle handle om, skulle det være tvebinding, 1800 tals inspireret strik, mønster strik, sjaler, eller hvad skulle det være. Snoninger kom faktisk lidt bag på mig. Da bogen endelig landede i min postkasse, kunne jeg se at snoninger er endnu en af de teknikker Ivar bare mestre til fulde.

Ivars bog er ikke kun en opskrifts bog men et pædagogisk redskab til selv at blive en mester i snoninger. Bogen rummer 18 opskrifter og et helt kapitel om teknikker og materialevalg

Fra bogen har jeg netop nu en lækker cowl på pindene - Fuskpolo Liksidig - Det er et halsrør med snoninger, der ikke har en vrangside - GENIALT ikke. Jeg strikker i smukke røde farver og holder det lidt i en julet stemning... Elsker nu rød året rundt, så kommer også til at bruge den i januar.

Køb bogen via dette link og støt mit arbejde med at lave gratis strikkevideoer for alle.

Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisnings videoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop andre bøger på Saxo via dette link og støt mit arbejde med gode strikkevideoer