mandag den 11. november 2013

Krydret luffer fra Dimserier


Til alle jer der er i gang med at strikke Tørklæde med magiske nøgler... Trænger I til at strikke mere? I mit hæfte Dimserier, har jeg selvfølgelig en opskrift med magiske nøgler... Luffer der Mich matcher, endnu et skønt resteprojekt. 
Dimserier kan, lånes på biblioteket (de har købt rigtig rigtig mange) eller købes: vejledende udsalgspris er 100 kr. En del garnbutikker har den, den kan efterlyse den hos din lokale boghandel, eller du kan købe den af mig, send blot en mail på knitting@bykaae.dk 
Eller måske kan du selv tegne nogle luffer og bare gå i gang, I der strikker med på SIF'en kan jo det der med bobler og magiske nøgler. 

Efterårs SIFs del 3 - indtagninger


I denne uge skal vi strikke indtagninger, det er nu det er rigtig smart hvis I har placeret 4 markører, M = markør? M1, M2, M3 og M4. Således at de indrammer striberne.

Det er op ad striberne vores indtagninger placeres. M1 er din første markør lige efter du har strikket striber, for at din indtagning er mest mulig usynlig, vil vi have denne til at pege ind mod striberne, altså til højre, derfor må vi strikke (2 r sm) 2 masker ret sammen. 

Når vi har strikket mønster over stykket mellem M1 og der er 2 masker til vi når M2, skal vi bruge endnu en indtagning. Denne gang ønsker vi en indtagning der peger mod venstre (lls) løft to masker ret løs af, en af gangen (det er vigtigt det er én af gangen) før de 2 masker over på venstre p. og strik dem drejet ret sammen. 

Del 3 strik til og med 5. Indtagnings række. Læs mere om Efterårets SIFs her 

God strikke lyst.