fredag den 28. december 2012

Sokker fra tåen op - fod

Jeg strikker på foden nu, men efter som jeg kun får strikket om aftenen foran tv'et, ja så går det lidt langsomt.
Jeg ved der er flere der er sprunget med på at strikke sokker, det er Lis fra med på pindene, Anne og Vibberten (pinligt, har det rigtige navn på tungen, men ud kommer det ikke).
Lis overvejer at hoppe på en p5, Vibberten anbefaler Judy Beckers magic cast on, og henviser til Irenes skønne hjemmeside på pinden hvor der findes en video... Jeg bruger selv ofte Irenes hjemmeside, og der er linket til hende i siden ad bloggen. Anne, havde lidt start problemer, det er nemlig ikke helt let at starte sokkerne.
Så har min dejlige strikkedame Susan anbefalet en opskrift, wendyknits.net toe up with a difference. Den er på engelsk, men ser dejlig let forståelig ud.
Jeg håber flere melder sig til denne spontane S.I.Fs strik i fællesskab, her er ingen opskrift, men vi strikker aller sokker.

Pops og strikkedrømme

Nu nærmer det sig, om ganske få omgange skal jeg igang med halsen. I mellem tiden, mens jeg strikker de mange omgange med glatstrikning, drømmer jeg om mit næste Filcolana projekt, det bliver nemlig ret vildt. Og kommer til at kræve en del koncentration.
Men men, der er lige et par omgange endnu.

Vand vand vand

Ahh haa oplevelsen har været stor i dag. Vi har vandet hele vores kæmpe vindue... Nu ved vi hvor vandet kommer fra, og jeg må nok hellere give en undskyldning til tømmerne - Undskyld! Det er nemlig vinduesrammen der er utæt, så det er Rationell jeg skal være træt af.

Pops er på pindene igen :-)

Mit ego strik er pakket væk til i aften, nu skal der strikkes på pops, den er tung at sidde med 12 nøgler Peruvian Highland Wool fra Filcilana har den ædt. Den vejer 600 gr, og er ikke færdig endnu, den ender nok på små 800 gr. Altså 16 nøgler. Du kan godt se det er en kæmpe vamset trøje. Lige til foråret i sommerhus eller i skoven.