lørdag den 13. december 2014

Pakkekalenderen på By Kaae - 13. december


Vinderne fra weekenden trækkes først mandag

Dagens gave er fra Louise Klindt 

Sku’ det være en smertestillende pind?

Året går på hæld, og vi ser tilbage på det år, der er gået. Jeg er så heldig at have undervist i mange hjørner af det danske rige: fra Færøerne i det nordlige til Fanø i det sydvestlige, mod øst på Bornholm og især på Håndarbejdet Fremme midt i København.

Strikkere deler glæder og sorger med hinanden på strikkekurser. Strik er desværre eller heldigvis – alt efter synsvinkel – også en nødvenlig helle i en helt umulig og stressende hverdag. Mange føler, at strik hjælper med at bevare humoren og holde sindet sundt. Så hold fast i strikketøjet og gør, som en af mine kursister så rammende udtrykte det forleden: Jeg snupper lige en smertestillende strikkepind! 
Jeg giver hermed et strikkekit – Ninnas nederdel – til en, der trænger, eller en der bare har lyst, til mange gode pinde.

Hvis du har handlet i min stand på Fanø Strikkefestival i år, har du måske mødt Ninna. I sommer havde hun rund fødselsdag, og i den anledning fik hun sit eget strikkekit: Ninnas nederdel. Den fås i tre forskellige farvekombinationer. Den er strikket oppefra og ned, og den ser meget enkel ud, men der er alligevel forskellige strikketekniske udfordringer. Og det plejer strikkere at synes godt om! God fornøjelse.

Du kan læse mere om mig og mine strikkekurser og strikkekits på min hjemmeside