onsdag den 6. juli 2016

Top 5 strikkebøger - Knitwear design workshop


Denne bog er et musthave, hvis du selv pusler med design og tilretning af opskrifter!

Jeg har haft min bog i en del år, og vender tilbage til den igen og igen. En af de features fra bogen som jeg ALTID bruger er afsnittet "Selecting a body shape and drawing a schematic" Altså vælge en facon og tegne en arbejdstegning med mål på. 

Som du nok har gættet er bogen på engelsk - det er alle de gode teknik og arbejds bøger.

Bogen har arbejdsark til alle de klassiske konstruktioner, den indeholder standard målskema og beskriver i detaljer hvordan du skal arbejde ud fra dine strikkeprøver, hvordan du vælger det rette garn og sammensætter forskellige mønstre.

Jeg kan ikke vise nogle sider med arbejdstegninger fra bogen, det vil være brud på copyright, men du kan se mere og blive super inspireret hos Shirley selv, hendes hjemmeside finder du her.

I bogen finder du også en lille portion meget smukke designs, som du med hjælp af arbejdsark og strikkeprøver, kan tilrette så de passer dig.

På læringsplatformen Crafsy kan du købe et online kursus med Shirley Paden, der tager udgangspunkt i bogen - KØB DET, det er alle pengene værd. Kurset hedder Master Sweater Design koster knap 200 kr og indeholder 12 lektioner. 

Denne bog er min bibel når det kommer til at lave konstruktioner og designs. 

Enhver ny strikdesigner bør investere i både bog og kursus.