lørdag den 25. august 2012

Husets arbejds stationer


Jeg har forsøgt at have lidt strik ved alle mine arbejdsstationer, så jeg kan udnytte tiden bedst muligt. Ved computeren har jeg en strikkeprøve liggende.


Tør'strik i sofaen, hvor jeg får set nye modeller, tips og triks, samt inspiration. Jeg bliver meget inspireret af at se hvad andre laver. Mariusgenseren fra Sandnes er en en af mine største inspirations kilder, og du vil sikkert når du ser godt efter kunne se elementer af den i mange af mine designs.


Ginen kom op, det er dejligt at kunne arbejde på gine igen, det gør det hele lidt sjovere og lidt lettere.


Sofahjørnet byder på hele 2 stykker strik, nemlig ærmer til Hindbær charbet, og et Iphone etui, der er under konstruktion.


I soveværelset er der også strik, med elevations senge, er det en luksus at kunne gå tidligt i seng og strikke, eller nyde at vågne med lidt strik. Her arbejdes der på et halsrør i farveskiftegarn fra Hjelholt og et tæppe til badeværelset i naturuld fra Filcolana... Der er 2 stykker strik af en grund, nemlig at jeg har et super let strikketøj, og et mere krævende.


Og så sidst men ikke mindst, strik på farten, i min grønne strikkepose, har jeg altid et strikketøj, som jeg kan strikke på når jeg er på vej... Det var min Hindbær Charbet, nu bliver det nok Iphone etui'et der skal med mig, eller måske et helt nyt strikketøj. Sådan her håber jeg på at kunne nå meget mere end jeg før har nået.