søndag den 18. november 2007

You make me smile


Sanne, du får da også mig til at smile - en Award, ahiii, ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end den gør mig da glad.

Jeg vil så gerne takke en del udstyr for denne Award, bla. min computer, uden den kunne det slet ikke lade sig gøre. Af hjertet takker jeg Michael, for at han har købt den til mig, samt at jeg må bruge hans gode kamera Nikon Coolpix S6.

Og så er der jo garnet, til det vil jeg takke alle garnforretninger, netbutikker, og de får der ligger uld til... :)Vinter forkølelsen har også nået mig, har ikke været syg i 100 år, og var da også et stykke tid om at indse at jeg måtte melde mig syg. Så her i hjemmet står den på vitamin-C naturel, honning med the, ikke omvendt ;) og så lidt Echinaforce. Biotox har også været på banen, - puh, hvor det smager - Men det hjælper.
Kan varmt anbefale den økologiske mexicanske chili the, den er helt fantastisk, stærk men god.Lørdag var jeg ude og få noget luft, skulle i Amimono for at hente noget garn til min Lavender. Nu vidste jeg jo at Sanne havde købt et sødt lille kjole kit, som jeg faktisk ikke kunne vente med at se... Og da jeg så det i butikken, vidste jeg at det måtte jeg da bare strikke til min lille Guddatter, håber farven falder i god jord, synes selv den er lidt lækker. Vil sy en lille brun bluse til. Dette er ikke en julegave, for det bliver den ikke færdig til, men måske en januars gave?


Til Michaels families børn, er det benvarmere og sokker den står på. Her er det benvarmere til den mellemste, de er da fede til sorte strømpebukser. Tror de skal have et binde-bånd i for oven, i et lækkert lyserødt materiale. Måske skulle der følge en halsdisse med? Hvor lange ben har man mår man er 7? Jeg kan jo ikke ringe og spørge, så er overraskelsen ødelagt...


Nå men Awarden skal vidergives til 4 personer;
Cleo, fordi du elsker farver, og vil maile på dansk.
Heidi, fordi du også bryder dine fortsæt, og fordi du undre dig over om man kan strikke en reol.
Karen, på grund af din glæde over at finde på, og strikke.
Lone, fordi du en dag nok blogger på kinesisk ;) elsker dit garn rov.