tirsdag den 22. januar 2013

Januar gaven er fra Lene Holme Samsøe

Jeg har lige haft en super hyggelig eftermiddag med Lene, dejligt at kunne sidde og arbejde og hyggesnakke, over en kop dejlig kaffe og lækkert hjemmebag.

Og med mig hjem fik jeg Lenes nye hæfte "babystrik på p3" - på p3 genialt ikke, når blot din strikkefasthed i garnet på p3 er 27 m på 10 cm, ja så kan du strikke lige præcis i det garn du har lyst til..,,

Opskrifterne er som altid velskrevne, detaljeret diagrammer, og en let læselig opsætning. Billederne er skønne, og tænk jeg kender hele 2 babyer i hæftet ;-) og de stolte mødre.

Babystrik, er et super lækkert hæfte, med smukke opskrifter, jeg anbefaler det varmt, til alle jer der har en lille baby at strikke til.

Ikke nok med det, så har Lene udloddet et hæfte her på bloggen, så skriv en kommentar og deltag i lodtrækningen.

Jeg trækker lod d. 8 feb.SIV


Jeg glæder mig helt enormt til at skulle til Sverige og undervise. Holdet er fyldt, og der er en kø på 6, håber på at de beslutter sig for at oprette et hold mere. Så lige nu øver jeg mig på at tale i svenske strikke termer. ;-)

Ito yarns

Er du også en af dem, der er faldet for de skønne Ito garner? Jeg er!!!

For små 14 dage siden var vi nogle håndstrik designere der mødtes hos Annette Danielsen, Charlotte Tøndering, var der også, og hun havde det skønne Ito garn med http://www.toenderingstrik.dk/ito-garn.html
Jeg nød at få lov at få fingerne i det, og strikke denne skønne prøve i sensai og washi, et mohair silke, og uld papir garn. De to tråde strikket sammen, giver et fantastisk blødt, let og lækkert resultat. Og salt og peber effekten er jeg lidt vild med.

Da jeg kom hjem skrev jeg til Ito yarns http://www.ito-yarn.com/ i Tyskland, og spurgte om de ville sende noget garn til mit bogprojekt, og det ville de :-) farverne er helt svage, blue light og rainy day.