fredag den 31. januar 2014

AOH messen dag 1


Dag 1 på messen er gået rigtig godt, vores stand har været velbesøgt. Vi er allesammen så glade for at alle bare har været så søde og positive... Tak til alle jer der har handlet på standen :-)


Og så var det det der med at jeg skulle på scenen... Som altid giga nervøs. Søde Nanna (min chef fra Filcolana) og søde Signe (signest) var en god støtte... Tak piger. Lånte billedet her af Nanna på instagram. 
Tak til jer der gad lytte til mig, og alle jer der kom på min meget fyldte workshop. Jeg er meget spændt på at se, hvor mange der kommer i morgen.  Hvis du kommer, så husk at tage pinde med, alt fra 4,5-5,5 kan bruges. Vi strikker rundt. 

Vinderne af Krydret strik, pulsvarmerkit og Dimserier er....

elsker din blog, vil gerne deltage  1. Kære Susan
    du har vundet Dimserier, lad mig vide hvad dag du kommer, så jeg kan ligge en til side til dig :-) vi ses
mig mig mig!
skal helt sikkert derind med en veninde, og det ville jo være dejligt at kunne bruge entre-penge på garn o.l. i stedet !

  1. Kære Merete, nu vandt du ikke billetten, men et krydret pulsvarmer sæt. Lad mig vide hvad dag du kommer, så jeg kan ligge et til side til dig.
    Vi ses


Rigtig god fornøjelse med messen!


  1. Tillykke Britt
    du har vundet en krydret strik, som kan afhentes på standen. Lad mig vide hvilken dag du kommer, så jeg kan ligge den frem til dig, hvis jeg ikke selv er der :-) Knitting@bykaae.dk