torsdag den 5. september 2013

Innocent huer

Innocent er på besøg, vi strikker huer, de giver drikke....

Passer butik igen i dagJep... Den er god nok, passer Rasmilla butikken - hele dagen og i aften med :-) I Aften kommer en af mine kære strikkeveninder fra Sverige forbi. Kerstin fra bloggen Alalindh. Kerstin er en fantastik strikker og underviser. Jeg glæder mig til at se hende igen, vi ses jo ellers kun på Stick fest i väst der er en svensk strikkefestival. 
Kommer der mon andre jeg kender?

Efteråret nærmer sig


Når man kan nå at fange det sidste af en solopgang kl. 7:15, så er det sikre tegn - sommeren er slut, efteråret er på vej...
Skønt at sidde her med min kæmpe strikkeprøve... Den bliver faktisk, til en bluse, grunden til den pt har status som prøve, er at jeg prøver lidt teknik af, der kun måske kan du.  
Mens jeg sidder her og strikker kan jeg ikke lade være med at spekulere på, om vi kan sidde ude og strikke dagen lang mens vi er på Fanø Strikkefestival om en 14 dages tid? 
Fanø 2011 husker jeg tydeligt, jeg var nærmest helt flad, Krydret strik var lige udgivet. Alt var overvældende... Men min weekend på Fanø fik vendt om på det. Jeg skulle ikke noget, ikke undervise, ikke deltage i noget. Bare strikke, snakke, spise god mad, og se hvad dagene ville bringe... En FED weekend.
I år 2013 ser anderledes ud, jeg skal undervise 2 gange, deltage i en masse.... Stå lidt med Trine Bertelsen fra Strikkeboge.dk - her kan du købe Dimserier, og få den signeret. :-) glæder mig! 
Det store spg lyder: får vi en lækker og varm sensommer som i 2011, hvor vi kunne sidde ude og strikke dagen lang?