mandag den 6. marts 2017

Top 5 blogindlæg på Bykaae


Jeg har samlet en liste til dig, med de 5 blogpost der gennem årene har været de mest populære her på bloggen.


  1. Kanter på strik er mit mest populære indlæg. det har været læst mere end 120.000 gange siden jeg postede indlægget i 2011. Og fordi jeg som alle andre bliver bedre med årene, så har jeg flere gange været inde og redigere i indlægget... Det bliver altså også bedre og bedre med tiden. 
  2. Hufflepuff sokke opskrift fra 2008 er på 2. pladsen... Og bær lige over med mig, denne opskrift har jeg ikke rørt siden, og kommer heller ikke til det, det er min første opskrift. Den ligger gratis, og er til dig der kan strikke og læse en engelsk opskrift. Opskriften er hentet mere end 95.000 gange.
  3. Mine strikkedamer, hvorfor den er populær ved jeg godt nok ikke. Måske er der mange der googler efter at blive strikkedame. JEG SØGER IKKE nye strikkedamer, jeg har pt, alle dem jeg har brug for. Mere end 81.000 har læst dette indlæg fra 2011.
  4. Usynligt ribopslag, fra 2012, blev nr 4 med med mere end 32.000 læste. Det er fra min serie Sådan gør du, som der med tiden er blevet skiftet ud med min Youtube kanal.
  5. Sådan laver du en livline, også fra 2012 og fra serien Sådan gør du. Den har ikke helt så mange læste som de andre, bare 6.400.
Som du kan se er de mest populære indlæg, læst RIGTIG mange gange. Men den 5. viser et mere ægte resultat af hvor ofte mine indlæg bliver læst. 

Tak for at du læser med her på bloggen, alle delinger af bloindlæg og kommentare er jeg så ubeskrivelig glad for. Har du et favorit indlæg her på bloggen - var det et af de 5?