lørdag den 22. december 2012

Nyt værktøj

I torsdags købte jeg et nyt værktøj til at arbejde på, når jeg laver designs. En iPad - et skønt køb, jeg sidder lige nu og tegner diagram til et fremtidig design, det tager ingen tid, og bedst af alt, det kan importeres til en digital skitseblok jeg har, så jeg kan samle mine noter. Genialt ikke?

2 på en gang

Tju-haj hvor det går, P5 2 på en gang, mangler du en hurtig julegave, ja så er det ragsokker du skal lave,

2-sokker på en gang

Lidt julestrik skal der til, og nu må det være... Michael, den stakkel, han har bare slet ikke fået nogle sokker. Længe har han faktisk truet med at hacke bloggen og skrive et indlæg om hvor synd det er for ham, intet strikket har han fået siden jeg for alvor er begyndt at arbejde freelance med strikdesig, og et par nye hæfter... I kan godt se at han har det hårdt ikke? Nå men nu købte jeg raggi fra Järbo... Og frem med 2-at a time socks af Melissa Morgan Oakes. Det er en super fed vejledende bog, med et par gode opskrifter. Jeg freestyler, og bruger blot vejledningen til. Hvordan man nu lige gør det der 2 på en gang. Jeg bruger P5 80 cm. Har slået 48 m op og strikker klassisk rag, 2 r, 2 vr rib over benet over 20 cm, hvad jeg gør ved hælen ved jeg ikke endnu.

Låge nr 22 fra Rasmilla

Der har været et fejl i dagens vinder, jeg ved ikke hvordan den er sneget sig ind her, men Jytte, du er jo nok klar over at du ikke har vundet to ens trøjer.
Og nu til vinderen af låge 21 nr 115 Vibberten sagde ...Åhhhr, Rasmilla's og mit yndlingsgarn + flerfarvestrik, som jeg har lært af dig, og så en bedårende kjole til en af hjerte-børnene! Det er vist den pakke, jeg indtil videre allerhelst har ønsket mig..22. dec. 2012 00.31 Send mig en mail på knitting@bykaae.dkDagens låge er sponseret af min nære vininde og mentor Sanne aka Ramilla. Sanne og jeg har lært hinanden at kende gennem net gruppen webstrik for snart mange år siden 2007 tænker jeg er det rigtige årstal, gennem årene, er vi kommet til at snakke mere og mere, og nu snakker vi hele tiden.... og det er jo fantastisk. Sanne har længe haft sit garn, som jeg ved mange af jer kender, hun laver de smukkeste strikkeopskrifter og søde kits. Nu har hun sin egen butik, der er åbent dagligt, og med den hyggeligste strikkecafe. Er du i KBH må du ud på Amagerbrogade, tag metro eller bus til Amager bro, Hallandsgade er kun få meter der fra - i nr 3 bor Sanne, eller retter Sannes garn.

Og nu til lågen
Lad de glade 70'ere træde ind i vor tid med et forrygende hønsestrikket halstørklæde.
Her er der rødstrømpe-tegn, elefanter, blomster, kranier og alt muligt andet i en herlig sammenblanding. Udover de gode gamle hønsestrik-mønstre har jeg også brugt norske Selbumønstre, lidt striber og hvad jeg ellers kunne finde på.

Jeg morede mig kosteligt da jeg strikkede mit store bløde halstørklæde, og jeg håber du vil more dig lige så meget med dit.

I denne pakkekalender-gave har jeg udvidet det normale antal farver i kittet til det dobbelte, så kan du rigtigt slå dig løs. Bundfarven er farven Bly og garnet er naturligvis Rasmilla's Yndlingsgarn.Rigtig Glædelig Jul.Kærlig Hilsen

Sanne

www.rasmilla.dk