fredag den 10. juni 2016

Lær at strikke med Knitwork strikkeuniversitetet


Rigtig mange vil gerne lære at strikke, men ved ikke hvor de skal begynde...

Jeg anbefaler altid Louise Klindt's strik 1. Som noget nyt er det nu Knitwork, der udbyder alle Louises Strik 1, 1,5, 2, 3 og 4. 
Carsten + Kristina = Stiftere af Knitwork - Louise Klindt = Underviser 

Strik 1, Strik 1½, Strik 2, Strik 3 og Strik 4 udgør tilsammen en lille strikkeskole, eller en strikkeuddannelse om man vil, så man kan komme som nybegynder og fortsætte, til man er virkelig garvet.

Strik 1 er for begyndere og strikkere, som har holdt en længere pause fra pindene.

Som noget nyt arrangerer vi også Strik 1½, som er en slags ”styrke og konditionstræning” for strikkere, der er forholdsvis utrænede på pindene. Man køber et klippekort med ti klip (1800 kr.), og kan frit vælge ti gange i løbet af efterår 2016 og forår 2017.

Strik 2 er for erfarne og dygtige strikkere, som ikke har fået målrettet undervisning i strik.
For deltage i Strik 3 og Strik 4 skal man have gennemført Strik 2 eller tilsvarende undervisning.

Strik 3 arbejder vi med designprocesser og inspiration til strik. Der stilles opgaver, som kræver tid til hjemmearbejde.

Strik 4 arbejder vi med mere avancerede strikketeknikker end på Strik 2. Programmet varierer på de forskellige hold, så du kan gå på Strik 4 flere gange og blive ved med at lære noget nyt.


Selv var jeg tilbage i 2011 var jeg selv på Louises kursus (både 3 og 4) Det var her jeg fandt kærligheden til Gobelinstrik - Altså den var der ikke lige med det samme... Det kan du læse lidt om her.

Tak Knitwork, for at I virkelig sætter strik i førersædet!