søndag den 7. oktober 2018

Digital omgangstæller - en perfekt gave til en strikker du holder af


Jeg er storforbruger af digitale omgangstællere, som ikke monogam strikker, har jeg altid gang i mindst 10 strikkeprojekter, og for at holde styr på hvor jeg er i et mønster, bruger jeg bla. omgangstællere.af det fede ved omgangstællerene her fra Infinity hearts, er at de kommer i et hav af farver - den pink her er helt bestemt min favoritHvis du er i tvivl om hvordan du skal bruge omgangstælleren, så kan jeg kort beskrive hvordan jeg bruger den når jeg strikker snoninger. 

Lad os sige at jeg skal sno på hver 6. omgang. 

Hver gang jeg har strikket en omgang, trykker jeg på den store knap, og tælleren - tæller, 1, 2, 3, 4, 5, og når jeg har strikket den 5. omgang, ved jeg at jeg nu på den 6. omgang skal sno.
Når 6. omgang er strikket trykker jeg på den lille knap og tælleren resetter.Omgangstælleren har en justerbar rem, og passer om din finger, mange har den på pegefingeren, men det synes jeg er upraktisk, i forhold til garnet. Jeg sætter den på tommelfingeren, enten ude på tomlen som her, eller inde på tomlen som på det øverste billede. Jeg flytter den lidt frem og tilbage, for ikke at svede, der hvor den sidder - for så bliver den træls at have på.


Dette blogindlæg indeholder Affiliate reklamelinks, handler du gennem disse links er du med til at støtte mit arbejde med at lave gratis undervisningsvideoer til dig på min Youtube Kanal - 1000 tak.

Shop på Rito via dette link og støt mit arbejde med gratis materialer