tirsdag den 8. maj 2012

Broderi på flakoner med Karen Marie Dehn


Måske skulle jeg have valgt et andet garn at brodere med, for det tynde broderigarn forsvinder ned i det tykke NO1.  Nu skal jeg montere den på en rund pude, med et stof bagved i en fed farve, måske skal den kantes med en farve. Jeg glæder mig til at se hvad de andre har fået ud af Karen Maries lille leg.

Sigiline online garnbutik

Min gode strikkeveninde og navnesøster Charlotte, har sammen med hendes søster Birgitte åbnet deres egen webshop. Jeg anbefaler varmt at du kikker forbi www.sigiline.dk
Her finder du følgende mærker:
Addi
Gepard
Grinasco
Istex
Karen Noe
Kinki Amibari

Ja og så finder du også min bog der, og i fremtiden, mine kits...

Held og lykke med butikken piger

Workshop i Uldstedet


Det var en søndag for lidt over en uge siden i Lyngby hos Uldstedet, der blev strikket "krydret", altså med mange farver, og bedst af alt spydtsplejsninger. Farverne havde jeg valgt på forhånd, der var ca 12 farver at arbejde med, så alle strikkede vildt.


Først strikkede vi bobler, uden vrag, det var et hit for nogen, og ikke så meget for andre. Fordelen er at arbejdet ikke skal vendes, når man strikker vrang fra retten, men arbejdsgangen er lidt bøvlet (som alt nyt jo er).


Spydtsplejsninger, i lange baner, jeg elsker det stykke hvor de to farver møder hinanden, hvis man ikke kan lide det, kan man altid lave en russisk splejsning som vist på videoen her Det tager lidt længere tid, men resultatet er flot.


Tak til alle for en dejlig dag og tak til Farmorfabrikken for billederne.