tirsdag den 8. oktober 2013

Customize kursus


I sommer havde jeg et customize kursus hos Wencke på Østerbro. Jessica en af mine kursister, er netop blevet færdig med hendes drømmetrøje. Trøjen er Jessicas eget design, og 100% tilpasset hendes mål, og de ønsker hun havde for trøjen. 
Jeg er rigtig glad for at Jessica har holdt kontakten efter kurset, og sendt mig løbende billeder, og stillet spørgsmål når hun var i tvivl om noget. 
Jessica kan være rigtig stolt af sin lækre vinter trøje, jeg synes den er helt perfekt.

Til foråret slår jeg kurset op igenIblingerne skal ude trænesHåber på lidt dårligt vejr, så jeg kan lukke de 2 små ud når de vågner. Efter som de ikke er øremærket endnu, passer vi ekstra godt på så de ikke løber for langt væk. I går hegnede vi hele haven ind i hønsenet, men tvivlet på det holder dem inde. Eksperterne anbefaler dårligt vejr, når man skal træne sin kat i at være ude, og komme hjem igen. Hvad er jeres erfaringer, I med kat? 

Krydretstrik kuffertshow og workshop i Norge


Allerede på fredag går turen mod Oslo, og derfra mod Tomtet, hvor jeg hele lørdag skal holde workshop. Nu skal der lige rulles 500-600 små garnnøgler, pakkes bøger, hæfter og kit... Mon det hele kan være i to kufferter? 
Åh ja, og så skal kompendiet lige skrives på norsk-dansk....