søndag den 11. april 2010

Tyrkisk vest # 2 mønsterkonstruktion

Jeg arbejder stadig på min mønsterkonstruktion, når man arbejder ekspresionistisk som jeg, kan man ende med én af to ting...

a) et stykke fedt strik, med en opskrift der er lige til at skrive ind.

b) eller et stykke strik der enten er for stort, småt, grimt og en opskrift der skal arbejde meget mere på.

Jeg tror igen at jeg har ramt a :)

Jeg prøver hele tiden mit stykke strik på Ginen, for at se om pasformen bliver okay. I dette tilfælde var det et held at jeg rentfaktisk har en gine, for jeg ville have endt mit forstykke her - efter dette mønster, men kunne se at der måtte nogle flere rækker på striktøjet, før end mine arme ville kunne komme gennem ærmhullet.

Jeg var slet ikke i tvivl om at mønsteret fra bunden og midten skulle gå igen for oven, så i dette tilfælde, kunne jeg bare fortsætte mønsteret hvor jeg slap.

Ginen har jeg lavet som en afstøbning af min krop, den passer igen mine mål... Tak til fitness.dk. Jeg overvejer om jeg skal lave en ny snart... Et klart must med en kropsstøbt gine.Et nærbillede af venstre forstykke. De to garner er som før skrevet 2 forskellige kvaliteter.

Silken (den mørke) er skindende, og lader mønsteret træde tydeligt frem, selv der hvor garnerene nærmest er i samme tone.
Et stk. forstykke.

To stk. forstykker. De er ikke ens, silken er en selvstribende garn. jeg kunne have fundet et sted at knække garnen, så de to stykker ville være mere ens. Men i dette tilfælde har jeg ladet garnet bestemme, hvor mine farveskift skulle være.
Jeg tror til gengæld at jeg har besluttet mig for at strikke en kant hele vejen rundt i den mørke silke. Måske vil jeg strikke en mønstret belægning, måske bare en gul. Det vides ikke endnu.

Nu er der så ryggen tilbage, jeg sidder og tegner på mit
mønster. Michelle gav mig den ide at lade mønstret fra forsiden - gå igen på ryggen. Jeg ville gerne have en "hamsa" (et forsvar mod onde øjne) med i min opskrift. Vi fik på vores studietur nemlig mange perler af tyrkerne med det beskyttende øje.
Hvad der mere skal ske på ryggen ved jeg pt ikke. Der arbejdes på sagen...