fredag den 6. januar 2012

Design deadlines


Nu er mit ene design til Filcolana leveret, det er denne Kelim Cardigan, der er inspireret af tyrkiske kelimvævet tæpper, som jeg så på min studietur til Istanbul i 2007, hvor jeg studerede væveteknikker.


Jeg har en forkærlighed for de klare farver, og de brændte, så jeg har valgt at blande dem, og strikke med 2 magiske nøgler, et med brændte varme farver + en klar gul, og en med de klare blå og pink farver.


Det er traditionelle mønstre fra de smukke kelimtæpper, jeg har anvendt, striberne er mere moderne, og giver lidt ro til de mange farver og de mange mønstre.

Her er cardiganen lukket for oven med en broche, den kan også lukkes midt for, og være mere åbenstående for oven, det giver en smuk pasform over brystet, og viser halslinjen flot.

Nu er det ingen hemmelighed at jeg har haft svært ved at overholde mine strikkedeadlines, så i går i strikkecafé hos Rasmilla i Hallandsgade, kom Chefen forbi, for at få modellerne med hjem, hun fik kun en, og det endda først i morges, og kun fordi den søde Rachel kunne hente og bringe den. Nr 2 arbejdes der hårdt på i skrivende stund.

En anden deadline, der heller ikke blev overholdt, var min aftale med Karen Noe, jeg har kun disse hurtige billeder jeg fik taget med telefonen inden jeg sendte pakken.


Her arbejder jeg igen med striber, og traditionelle mønstre over et væld af farver. Som bund har jeg anvendt en masse blå, og som mønster 3 brune og en skøn rød. Farverne vises ikke så godt her

Den dybe v-hals tager sit udgangspunkt over et wienerlæg, hvorefter jeg skifter mønstret til et sammenhængende mønster men med mere spræld i farveskiftene.

Jeg er meget spændt på at se Karens model billeder.