fredag den 3. september 2010

Det er helt Geilsk

Torsdag aften, Stemningen hos Bettedesign var på kogepunktet... Geilsk designeren Bente Geil skulle holde workshop...

Bente er jo en humør-bombe uden lige, og så er hun unik og tro over for sine designs, man er aldrig i tvivl om det er en Geilsk... No wonder at hun er så populær. Er der noget ved Bente som jeg holder mere af end andet, er det hendes finurlige navnedøbning af hendes designs og kompendier.

Aftenes kompendie bar intet ringere navn end "Sidespring" Fedt!


Det ligger faktisk her under mit teststrik... Lektien var et stk 15
gange 15 strik... og så skulle der laves strikkeprøver... Jeg besluttede mig for at mine skulle være sammenhængende, så jeg ender med et tørklæde der skal hedde "Sidespring med Geilsk".
Jeg stikker i Hanne Thorsens - Nicolai garn, rester fra tørklæde til håret.
Alt det andet garn er noget jeg lige måtte eje... 500 kr impuls garnkøb, jeg aner ikke hvad det skal blive til, men lækkert er det. :-)

magisk garnnøgle bytning

Mai 139 fra Ravelry (lokaliseret i London) har i den europæiske magic yarn ball swap, været min bytte garn ven. Pakken ankon i begyndelsen af ugen... jeg fik 3 pakker og 2 nøgler garn, med hyggelige ting vundet ind i... Det er sokke garn... lige noget for mig..

den gule bliver nu til noget andet end sokker... Snapelsko til bogen .-)

I pakkerne var der bl.a. chilli Chokolade... meget meget lækkert, ret godt med Thy pilsner kan jeg lige sige... Der var også en pakke te med... så kom bare an efterår, jeg er klar, til at få varmen efter mine lange cykelture til og fra job.

Der er jo så også noget inde i garnet, men så lange er jeg ikke nået endnu... mere om det når tid kommer.


Desuden var der pinde og en skønt Rowan bog, glæder mig så meget til togturen til Fredericia her i morgen, så der kan blive tid til at kikke rigtigt i den.

så fik jeg også lige et par tiltrængte pinde...


Tak Mai