søndag den 23. maj 2010

Flowerpot pude # 1

Jeg strikkede denne bluse hen over julen og vinteren, det var en bluse der krævede en del tålmodighed - Ikke fordi den var svær, men fordi jeg blev for kåd, og troede jeg kunne opskriften udenad og ikke behøvede at kikke i min bog - DUMT!

Blusen har været færdig siden feb. og jeg elsker den, spinni er en fantastisk entrådet uldgarn, der gør en strikbluse super let og brugbar året rundt.

Ærmerne blev lidt lange, men det går.
Dette her er mit første forstykke, jeg måtte jo strikke to, når nu jeg udfordrede strikkeguderne, og var for overlegen.. Det blev noget langt og noget smalt i taljen, grunden findes i at jeg strikkede 12 ret riller frem for 10. Det gør en temmelig stor forskel skal jeg hilse at sige.
Jeg havde hæftet ender undervejs, og købt mere en nok garn, så jeg gad ikke trævle op. Jeg besluttede i stedet at filte stykket, og se hvad det så ville. Og tænk om ikke det ville være en gulv pude.
Nu skal den så lige konstrueres.Jeg har købt noget sort kogtuld og syr først stykket fast på det, derefter skal der syes en bred kant, så den får lidt højde, kanten skal være strikket i striber. Når det er gjort skal den have en bund af kogt uld, og derefter fyldes med krøjers kugler.

Men først et par 100 knaphuls sting - Det tager sin tid, men giver lige det ekstra i forhold til det færdige resultat.