fredag den 14. december 2012

Workshops i 2013

Jeg begynder allerede at blive booket godt op i det nye år. Og noget af det jeg glæder mig rigtig meget til er... Fanø i september og Stickfest i Väst i marts. Fanø er, hvis du ikke ved det. Danmarks, ja måske Skandinaviens største og fedeste Strikkefestival - den skal du til! SIV er en af Sveriges store strikkefestivals denne hedder i vest, fordi den er i vest, lidt syd for Göteborg.
Ud over festivals er jeg inviteret ud i et par butikker, og her i ferien vil jeg sende tilbud ud til forskellige butikker, så er der en butik du gerne vil have at jeg kontakter med et tilbud, så skriv en kommentar til denne post.
Ihh 2013 bliver godt :-)


Låge 14 fra Rachel Søgaard

Vinderen fra d. 12 december er nr 89 Blogger Marianne sagde ...

wauw - sikke en gave - jeg krydser fingre
13. dec. 2012 18.00
 Slet Marianne send mig en mail på Knitting@bykaae.dk med din adresse, så sender jeg infoen til Karen Noe. 


Dagens låge er sponseret af min meget nære strikke veninde Rachel Søgaard. Rachel og jeg er i design netværk sammen, og designer for mange af de samme firmaer. Rachel er endnu en af de personer der er fantastiske at have i sit netværk, hun er sød, hjælpsom, og altid i sprudlenede godt humør. Rachel kender du fra bogen Home made, og så den skønne serie der hedder strik, som bl.a Netto lige har haft. Rachels gave til dig er et lækkert strikke kit, et smukt halstørklæde i det blødeste lammeuld.