mandag den 13. april 2020

Sådan regner du ud hvor stort dit sjal bliver

www.bykaae.dk
Jeg er ret vild med strikkede sjaler, også selv om jeg ikke bruger dem som sjaler, men bare tørklæder. 

Min favorit konstruktion er og bliver trekantsjalet strikket oppefra og ned. Jeg har ret mange opskrifter på trekantede sjaler også et der er GRATIS. 

Haslev sjal som jeg designede tilbage i 2016 i forbindelse med et lokalt strikkeevent Strikkefest i Haslev. Sjalet kan du finde lige her.

Når det kommer til at strikke et oppefra ned trekantsjal, er det SUPER LET, som i virkelig let, begynder let! særligt hvis du strikker glatstrikning eller retstrikning. Med et mønster kan det straks blive meget meget mere kompliceret og udfordrende. 

Rigtig mange har skrevet og spurgt mig:
Hvordan kan jeg regne ud hvor mange masker og hvor mange pinde jeg skal strikke for at få et trekantsjal der passer?Og det er faktisk slet - slet ikke svært at regne ud, når bare du har din strikkerøve og kan helt basis matematik, hvor du ganger. I denne video viser jeg dig præcis hvor let det er!

Hent gratis pdf med formlen her


Og skulle du brænde for meget mere om sjaler, så har jeg her i foråret et 5 uger langt online kursus om at strikke sjaler, her lærer du også de matematiske formler for mange flere sjalstyper. Læs mere her 

Strikke Bootcamap 2020 - Skønne sjaler, er 5 uger hvor du bliver en stjerne go' sjals strikker


I denne video viser jeg hvordan jeg bruger mine trekantsjaler, oftest bruger jeg dem som tørklæder.