tirsdag den 4. december 2012

Vinterhygge

Med de lange arbejdsdage, hvor jeg tager hjemme fra tidligt, og kommer sent hjem, er det dejligt når kæresten sender fine vinterbilleder...

Låge nr. 4 fra Strikkegarnet.dk

vinderen fra 3. december er kommentar nr. 10 Birgitte Graversen, tillykke med det skønne julepynt. Send mig en mail med din adresse, så sender jeg den til Karen Marie.


Igen i dag er lågen sponseret af en god veninde fra strikkeverdenen, nemlig Ellen som jeg har lært at kende gennem webstrik-gruppen. Vi har siddet og nørdet til mange strikkefestivaller gennem webstrik, og også uden for webstrik. I dag har Ellen sin egen webbutik med skønt garn og garnet hun har til en heldig vinder i dag, er ingen undtagelse - garnet er mega lækkert, og så er det håndfarvet, elsker unika garn, gør du også det, så skal du deltage i dagens pakke. Skriv en kommentar, i morgen trækker jeg lod og viser vinderen i mogendagens låge... Følg med det bliver spændende ;-)Koigu Painter's Palette Premium Merino (KPPPM)  kan nu også købes hos Strikkegarnet.dk , det er et skønt garn at strikke i. Et garn der falder tungt og flot, selvom der ikke er silke i. Koigu er experter i handfarvning og fremstilles i Canada, af den estiske kunstner Maie Landra og datteren Taiu.
Få at få den heldige vinder i julehumør er præmien  2 fed á 50 g i valgfri farve.
Hilsen
Ellen