fredag den 10. maj 2019

Online sommer strikkeskole (uge 26 og 27 2019 - Patentstrik fra begynder til øvet på 14 dage)


I uge 26 og 27 sommeren 2019 har jeg den fedeste online strikkeskole til dig der gerne vil lære patent strik (også kendt som Brioche strik) 🤗

Drømmer du om at strikke nogle af alle de smukke patent mønstre og opskrifter? 

Så er min online sommer strikkeskole lige noget for dig. I år arbejder vi med patentstrik, fra begynder til øvet på bare 14 dage.

Undervisningen er online, så det er ligemeget om du er hjemme eller på ferie, du kan sagtens være med.

Men hvad er patentstrik Charlotte?
Patentstrik er en strikketeknik, der i udseende når du strikker patent ret, eller paten vrang, kan minde lidt om en rib.

Teksturen, er blød, chunky, luftig og meget elastisk. En ribstrikket prøve og en patentstrikket prøve i samme garn, vil have en stor størrelses forskel - patentstrikkeprøven vil være bredere, men kortere.

Patentstrik var i 2018 - og er nok stadigvæk den mest trendy strikketeknik.

Strikketeknikken, er anderledes fra almindelig strik på flere måder. Du strikker kun hver 2. maske på pinden, mens den maske du ikke strikker løftes af pinden, samtidig med at den får et omslag. Det lyder svært, men er super nemt. Se bare videoen her.

Teknikken er en hybrid mellem dobbeltstrik og 1 ret 1 vrang rib, men i stedet for at få et stykke strik, der er hult som dobbeltstrik, så får du et stykke strik der minder om en rib, men mere fluffy og let.

Patentstrik, er vendbart, hvilket er super lækkert, når du strikker halstørklæder, eller sjaler.

Patentstrik, kan strikkes med 1 eller flere farver, og ved at skifte mellem at strikke patent ret og patent vrang, kan du strikke de fineste mønstre. Har du lyst til at prøve kræfter med et super let patentmønster, skal du se dette opslagPROGRAMMET kort foratalt

I uge 26 er programmet sat sådan op at du arbejder med basisteknikker inden for patentstrik. Det vil sige, patent ret, patent vrang, indtagninger i patent, udtagninger i patent og så selvfølgelig opslag og aflukninger der er gode til patentstrik.

I uge 27 går du skridtet videre, der kommer du til at lære at strikke 2 farvet patent, patent med snoninger og andre patent mønstre.

Du vil lære at samle tabte masker op i patent og redde en fejl såsom en patent ret, hvor det skulle være en patent vrang og omvendt.

Læs mere og køb din plads for bare 275 kr lige her