mandag den 11. februar 2013

Strikkehæftet, Dimserier - noget du også kan strikke


Jeg vil ikke vise alle billederne, men dog et enkelt, så du kan forestille dig stemningen i strikkehæftet, jeg forventer at udkomme med inden for en meget nær fremtid. Alle opskrifter er skrevet, enkelte er helt færdige, dvs, strikket, og taget billeder af, andre kræver en gang mere på pindene, og et billede. Halstørklædet her er strikket i Art yarn, eller kunstgarn, som det hedder på dansk.


Så fik vi også taget de sidste billeder til mine kit's, der kommer i 2 farver, du ser den kendte farve her. Og så tager jeg mig den frihed at omdøbe, men til hvad ved jeg endnu ikke.
De første forudbestillinger er tikket ind, og jeg arbejder på livet løs, for at få opskriften i trykken. Kasser og garn er hjemme. Opskriften skal sættes op, og trykkes som et lille hæfte, hvis altså trykkeriet giver en god pris, for jeg vil gerne kunne holde en fornuftig pris for os alle, altså, dig, forhandleren og for mig. 

Fotoshoot i skoven

Jeg havde elles bestemt at jeg ikke skulle ud af min pyjamas i dag... Men Michael, fik lokket mig ud på fotoshoot.
De første billeder til Dimserier - noget du også kan strikke er i kassen, nu skal de bare redigeres.

Februar gaven på knittingbykaae


Denne månedes gave, er fra mig og mit beskedne (host host) garnlager. Jeg giver 8 nøgler bomulin og 2 nøgler tyndt garn væk. Værdi ca 500 kr.

Vil du gerne vinde gaven, skal du blot skrive en kommentar til denne blogpost, Jeg trækker lod, fredag d. 1. marts.

Du kan læse mere om garnet her

Mon der er garn nok?

I følge mine beregninger skulle der være garn nok, men alligevel, har jeg måtte bestille et nøgle Aqua mere. 4 nøgler mørkeblå, 2nøgler Aqua, 1 nøgle lime, 1 nøgle orange, 1 nøgle okker, og 1 nøgle rustrød. Det er kritisk med Aqua farven, så jeg når nok op på 3 nøgler af den, hvilket betyder, at der vil være en stor rest af den og den mørkeblå. De andre farver bliver nok brugt helt op.
Hvad jeg havde glemt at tage højde for - er det store svind, der er når der strikkes i striber.