fredag den 2. november 2012

Garn til Maya nr 2 til Filcolana

Efter at have regnet opskriften igennem igen, fandt jeg en fejl i gradueringen mellem small og medium... Denne lille fejl har rullet som en snebold gennem str. M, L og XL... Nu er den rettet og jeg strikker en ny medium til Nanna. Farverne er lagt op nu skal der vikles nøgler og strikkes.

Krave

Jeg måtte lige prøve om jeg kunne strikke min krave med vendepinde, retriller og bobler... Det kan man godt :-)

S.I.Fs cykelsadelbetræk del 3


Betrækket på min cykel kan tages af og på, derfor har jeg strikket en 65 cm lang hestetømme over 3 masker, som jeg har trukket gennem mit ombuk i kanten. Efterfølgende har jeg strikket et hjerte, syet det fast og broderet en cykel med bagsting. Del 1 og  Del 2 finder du ved at trykke på linket.


Den foldede kant, buk kanten 1½ cm om på vrangsiden, og sy.


Hjertet Slå 3 m op, alle ulige pinde vrang. p2 og til du har 17 masker på pinden, øg med en maske i hver side, slut med en vrangpind. Strik 4 pinde glat. Strik nu 2 r sm, 5 r, 2 r sm, vend, 7 vr, vend. 2 r sm 3 r, 2 r sm, vend 5 vr vend - luk af, men lad sidste maske blive på pinden, og med fastmasker føre du den ned  til din masker du har på hvil, før den over på venstre pind. og gentag buen på venstre side af hjertet. Sy hjertet fast på betrækket og med bagsting syr du et motiv, f.eks. en cykel.


Med min pom pom maker fra Clover, har jeg lavet 2 pompom's og syet på min hestetømme, så den ikke kan forsvinde ind i mit ombuk.

God fornøjelse, jeg håber du nyder den lille strik i fællesskab, og er med igen i december, hvor vi pynter det danske land med strikket julepynt. se punkt 3 i følgende link 

Vinderen af oktober gaven på bykaae
ana69 sagde ...
Sikke en fin give away gave, den vil jeg gerne deltage i, det er altid dejligt med ny inspiration :-)
Hilsen Anni

TILLYKKE TILLYKKE TILYKKE
Vinderen er Anni, Anni du skal skrive en mail til mig med din adresse mærket oktobergaven på knitting SNABELA bykaae PUNKTUM dk

Og tak til Sys Fredesn for de fine bøger.

Farver

Det er besluttet, der kommer en Maya mere på pindene lige om lidt, opskriften er klar til at blive sendt til Filcolana... Så inden længe er opskriften til at få fat i.