torsdag den 28. oktober 2010

Bollywood yoga wrap

 Tegningen har længe været på plads, men selve det strikkede flerfarvede mønster, har jeg været længe om at beslutte mig for.
Jeg har endelig valgt et gammelt sol-hjul mønster fra Norge.
Det er en mønsterreport der løber over 19 omgange og 23 masker, så det er et mønster der hurtigt sætter sig, så man ikke konstant skal have næsen nede i opskriften.
Allerede på 2. mønsterreport omgang kunne jeg med lethed følge med i den tv-serie vi er ved at se... Og det siger ikke så lidt, for jeg er faktisk lidt langsom til at få det kørt ind.
Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at kunne tage strikketøjet med mig. For det her er et af de her strikketøjer, hvor man kan snakke, grine og hygge sig, alt imens arbejdet bare vokser og vokser og vokser... Jeg er ikke i tvivl om at det her bliver en fryd at strikke...

Og se bare på farverne, de er da spring fyldte med godt hummør, og glæde.

Blusen er en bindebluse, der er strikket rundt, den skal klippes op flere steder. Midt for og ærmer, der bliver en lille sammensyning ved skulderne. ærmerne strikkes ikke rundt, de strikkes i 2 dele, altså ialt 4 dele. Helt hvordan har jeg ikke løst endnu, men som i ser på den øverste tegning i billedet, skal ærmene være med et åbent hul på armen.