onsdag den 26. maj 2010

Min første Strik- in på Sluseholmen

Jeg har haft fantastis selvskab i dag, og ikke mindst baby-besgø - Sylvester er en meget klog baby med hang til at læses Rowan. Tænk sig i mere end 3 stive timer lå-sad-lå han bare og hyggede sig.

Mor Mette fik faktisk strikket lidt i dag - Når bare der er Rowan blade nok er man jo en ret nem babyHeidi, Sylvester, Mette, Slavi og Marianne var som sagt et hyggeligt strikke selvskab. Der blev strikket, snakket og hyggespist på fuld tryk, Marianne havde bagt en skøn kage, Mette havde medbragt god chokolade og vingummibamser, Heidi havde taget frugt med. Ja og Slavi havde en is med som vi glemte alt om, den ligger i min fryser og hygger sig.Jeg fik nået en del på vesten, mine noter er lidt kryptiske, så jeg er ved at prøve at gætte/forsøge mig frem til at få lavet et forstykke der er præcis som det andet. Gad godt snart at lære at være mere omhyggelig, når jeg skriver noter. I gernings øjeblikket tror jeg jo at jeg selvfølgelig vil kunne huske hvad jeg gjorde.

NOTE TIL SELV:
Skriv tydelig og klare noter!Bagstykket er lidt kedeligt, jeg overvejer om der skal noget broderi på, eller måske en hæklet kant.

Noget skal der ske!

Efter som der er palietter og perler på forstykket, skulle jeg måske sy nogle af disse på bagstykket?Som lovet en mere tydeligt billede af forstykket, I dag er der glimmerende lys, og jeg har ikke taget billedet i modlys - FLOT.