søndag den 2. december 2012

Træls

Det snee jublede jeg i morges da jeg så ud... I 2 minutter var jeg i gigantisk julestemning. Og så så Michael det... Vi er vandskadet IGEN, og samme sted... Vi er ikke lykkelige husejere i dag. Der kommer vand ind hvor vi har bygget ud og sat nye vinduer i.
Katastrofehåndtering, op med affugter, ringe til tømmeren.
Det er møj træls!

Boganmeldelse, suveræn strik på den feminine måde af Lene Holme Samsøe

Vi er i slutningen af 2012, så det er ned ret stor sikkerhed at jeg kan kalde dette for årets bog.
Jeg fik mit eksemplar den anden dag, og har siddet og nær studeret bogens 25 opskrifter. Det ultimativt fedeste ved Lenes bog - altså ud over de smukke designs, indeholder bogen nemlig en masse god guf.
Allerede under indhold starter det gode. Indhold er delt op i temaer.
Forkortelser og symbolforklaringer er super tydlige. Og så er der hele 4 sider, der beskriver lidt ekstra om teknikker, så knap så erfarne strikkere også har en chance. Vi andre arbejder også med faste målskemaer, men Lene, hun har det med i bogen forest. Det kan jeg og en del andre godt lære noget af.
Det stopper ikke her, dette er luksus i bedste forstand. Der er tegninger - måltegninger, der er med til visuelt at hjælpe strikkeren til at lave ændringer, eller tjekke op på sit strik undervejs.
Festen stopper ikke her... Lene har lavet fine små arbejdstegninger til de fleste teknikker.
Forlaget er Lindhardt og Ribghof
Fotograf er Anders Schønneman.
Stylist er Birgit Axelsen
Redaktør er Vibeke Warthoe

Husk du kan vinde bogen i dagens låge.

En bog som denne er i absolut luksusklasse, både hvad angår, design, opskrifter, teknik, foto, layout, kort sagt det hele. En bog der bør stå i enhver strikkers hjem.

Låge nr. 2 fra Lene Holme Samsøe

Vinderen af lågen fra 1. december.... ER Anette R Korsør, kommentar nr 67 Tillykke Annette, skriv en mail til mig på Knitting@bykaae.dk


2. december er sponseret at min gode strikke veninde Lene Holme Samsøe. Lene er netop aktuel med endnu en bog i Feminin serien, denne gang Suveræn strik på den feminine måde, som indeholder 25 über nice opskrifter... senere i dag kommer der en anmeldelse af bogen. 
For at vinde bogen skal du blot skrive en kommentar til dette blog indlæg. Og ja du kan deltage hver dag, også selv om du har en låge her på bloggen. 


Du kan blive afhængig af at strikke. Med et godt strikketøj mellem hænderne bliver dit åndedræt dybere. I takt med pindenes flittige knitren, falder roen over dig og dine tanker, og du opnår en tilstand af ren afslapning.Kender du den følelse, så glæd dig til Lene Holme Samsøes nyeste strikkebog. Du får 25 stilsikre opskrifter på delikat og tidløst strik. Modellerne er af varierende sværhedsgrad, så der er strikketøj til både den garvede strikker og til nybegynderen.Alle opskrifter er forsynet med instruktive detalje-billeder, du får målskitser til de fleste opskrifter, og der er masser af inspiration at hente i bogens mange lækre billeder.

Lene Holme Samsøe er en erfaren strikkedesigner med en lang række strikkebøger bag sig, bl.a. Feminin strik (2007) og Mere feminin strik (2011).