fredag den 23. juli 2010

Teststrikkere til taljetørklæde søges

Taljetørklædet er nu helt og aldeles færdigt. FEDT, temperaturen er lige tilpads, så jeg har det på hele dage... Regner faktisk med at det ikke kommer af før det trænger til at blive vasket igen.

Jeg er igang med at skrive opskriften ind på computer, og tegne diagrammerne op.

Hvis du har lyst til at teststrikke, så læg en besked, du skal selv have garn (ca 200 gr. ulldrester i forskellige farver) Jeg har brugt 4 forskellige Kauni Effekt, I brune og blå farver. Broderiet er lavet af 25 g. Holst garn
18 g. guldpalietter, 1 lille pose med små perler, 9 g. brune palietter, der er større end guld palietterne.

Der er strikket rudt i fair isle, derefter er stykket bleve klippet op, og der er strikket en picotkant på. Se alle de andre blogindlæg om taljetørklædet.

Nu er jeg startet på Tørklæde til håret, det er strikket i et gammel nordisk mønster med ruder og hjerter. Denne gang strikker jeg i Nicolai garnet og kun i 3 farver. Bundfarven er i 2 farver og mønsteret i en. Når det er færdigt skal der ligeledes en masse pynt på.

I dag skal jeg nu ikke strikke på det, men sy palietter på et brudesjal til en kær veninde... og lave noget andet pynt... måske blogger jeg lidt om det en af dagene, lige nu er det lidt tys tys...