lørdag den 26. januar 2013

Kys - design for Filcolana


Mit seneste design for Filcolana er Kys, og igen har Nanna taget billeder på den smukke model... Fedt for mig :-)
I dag har jeg lagt sidste hånd på opskriften, så nu skal den bare i korrektur, sættes op, og så er den klar. I mellemtiden må du nøjes med at nyde Nannas smukke billeder.


Kys er strikket i Peruvian Highland wool, på p5.5, den er super enkel, og i mine øjne et projekt der egner sig godt til en ny strikker, der har mulighed for lidt støtte fra en mere erfaren strikker.


Hullerne er super lette at strikke, og gør de mange omgange glatstrik mere tålelige. 


Billedet her viser formen meget godt, for det er bare en trapez formet figur, der falder blødt og lækkert om din krop, og giver god varme, til de kølige aftner.

Maya - design for Filcolana


Nu er Maya næsten klar, Nanna sendte mig billeder i går, og opskriften tilbage efter korrektur, så jeg kan se om jeg er enig, og lave nogle små ændringer. Så dagen i dag, står på opskrift redigering.


Maya er strikket i Peruvian Highland wool fra Filcolana, og er strikket med magiske nøgler. Her har jeg faktisk brugt de samme farver, som jeg har brugt til min poncho. Nederdelen som er vist her er strikket af min dejlige strikke dame Susan :-)


Jeg elsker Nannas billeder, og jeg er så glad for den model hun bruger, hun passer bare så fint til det jeg laver. Maya er et hurtigt strikkeprojekt, hvis man er til at strikke med 2 tråde garn, og en masse farver.


Var lige ved at glemme Mayafuglen, der jo er grunden til navnet. Inspireret af Inka kunsten.Bukser

Det var dejligt nå nå så langt på bukserne i går. I dag når jeg nok også et godt stykke, men der skal også arbejdes lidt med opskrifter. Der er kommet korrektur tilbage fra Filcolana så må hellere skynde mig, så du kan opskrifterne der ude.