onsdag den 8. august 2012

Poncho kit


Garnet er bestilt, poserne er i hus, ponchoen er ved at blive strikket op - og meget snart er ponchoen af finde som kit. :-) Ja se lige hvor meget jeg har nået i dag på "sommeruniversitet". Der var først den lange togtur, direkte, DSB har oppet sig :-) så 2 lektioner lytte, og efterfulgt af kaffepause, 2 lektioner lytte arbejde, her kunne jeg strikke lidt, og jeg kunne faktisk også have strikket i de sidste to, og på turen hjem, hvis bare jeg havde haft garn nok med.... HVEM pokker var det lige der pakkede min taske i morges?

Cardigan med et twist for Filcolana


Jeg har haft rigtig travlt med at strikke i går, 2 ærmer skulle af pindene, og det kom de. Nu ligger de og hviler, mens jeg strikker ryggen. Den sidste del skal strikkes sammen som  raglan.


Min arbejdstegning, så du kan se de 3 dele jeg arbejder med. Ryggen og ærmerne strikkes som sagt sammen, og efterfølgende syr jeg det lange forstykke på. det var meningen jeg ville tage ryggen med og strikke i toget i dag, men sådan bliver det ikke, jeg skal lige regne lidt inden, og det går altså ikke så godt her kl. 5:30, så jeg har taget en poncho med, som der skal til fotografering senere på ugen, og har jeg slået op på den? NEJ, heldigvis, er det en opskrift jeg har strikket rigtig mange gange, så det kommer til at drøne der ud af, og ryggen må vente til i aften... Ja i aften, jeg er først hjemme fra job kl. 18 ca. Så er er lønmodtagerjobbet i gang igen, og strikkejobbet får færre timer :-(