tirsdag den 27. maj 2014

Tag på Kreativ sommerhøjskole i uge 28 og strik med Ingerlise Lebech, Sidsel Sangild, Charlotte Kaae, Bodil Munch og Birgitte L. Jensen


Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle på Kreativ sommerhøjskole og undervise i strik med tekstur, jeg glæder mig til at være sammen med en masse strikkeglade kvinder og ja også jer der skal hækle med Sidsel ;-) 

Hos mig skal vi både se på vævestrik, snoninger og lidt basis ret og vrang - altsammen for at skabe tekstur.  På den gule strikkeprøve på billledet oven over, som senere er brugt til min børnetrøje Kiiro, er der anvendt; ret og vrang riller som skaber en rigtig fin struktur, "over" dem er der et fint lille mønster hvor jeg anvender teknikken vævestrik kombineret med snoning. 


På kurset skal vi også prøve vores kreative kræfter af, ved at lave en strikkeprøve med Giga snoning, At lave snoninger hvor du tilføre noget ekstra, her i form af hestetømmer, kan give et fedt look, der bla kan anvendes i interiør eller i mindre grad på beklædning.

Basis prisen for en hel uge 4.250 kr, her får du foredrag med Christel Seyfarth, en tur  over vadehavet til Manø, 6 timers daglig kursus, diverse oplæg, sangaftner, udflugt til Ribe, mad og meget meget mere. Læs hele programmet her

Jeg håber vi ses!