tirsdag den 24. september 2013

Tekstil bog og blogdag nu på lørdeg på Nørrebro


Jeg er enormt spændt på hvad lørdagen bringer, oven på Fanø er jeg jo helt høj, af den gode stemning der er når strikkere mødes i flok. På Tekstil bog og blog dag, har jeg en lille bod, hvor jeg sælger mine bøger, og mine kits. 

I dag skal der pakkes kit og bøger, så jeg bare et helt klar til både lørdag og søndag, søndag rejser jeg jo til Sverige og underviser i Landskrona hos Annicka 

Design for BC-Garn


Iblingerne ligger og tager dagens første lur, når man sover 18 timer i døgnet, skal der jo nogle til. De elsker at ligge i min stol, op ad Karens skønne patchwork pude. 
I mellemtiden har jeg fundet en anden plads, sidder i ro og mag, mens jeg strikker på min kjole i Allino til BC-Garn. Jeg er stadig ved prøverne, denne gang på kanter, bomuld/hør arter sig ikke helt som uld, og efter som jeg ikke har strikket meget i garnet, mangler jeg en erfarings database.... Det har jeg snart. :-) 
Allino kunne godt gå hen og blive en af mine yndlings sommer garner. Maskerne tegner sig pænt, det melerede look som kommer af at farve på 2 garner, der ikke tager ens imod, det elsker jeg. 
Har du en yndlings sommer garn?